IDAG

hejsan.
idag har det varit en skit dag. har inte kunnat rida förens sent på kvällen eftersom att det har regnat. men när det äntligen var uppehåll (runt 20-21 tiden) då red jag ut. Jag tog den långa rundan som tar ungefär en timme att rida och Alladin njöt verkligen, har han inte ridit där på länge så blir han hur spänd som helst när han märker att vi är på väg att rida ut och inte i någon tråkig paddock. Men han var lite barnslig hoppade till för minsta lilla men men sånt får min lilla bebis göra när han är pigg och tycker att det är roligt ;)
ja jag hade inte så mycket att dela med mig av men lite blev det ju i alla fall :D men vi hörs nog imon . Hoppas på att få Alladin att bli vaccinerad i morgon eftersom att det är sista dagen för man får ju inte tävla på 7 dagar efter att man har vaccinerat sin häst :/ men det skall nog gå. skall ringa veterinären imorgon när jag vaknar :D

Puss
Stolt häst och ryttare på Klubbmästerskapen ♥

BILDER ♥

Här kommer några bilder på min älskade lilla ponny plutt ♥♥♥♥


(på denna tävlingen hade jag glömt min kavaj, drf är den som jag har på mig så liten eftersom att jag fick låna en av en super snäll tjej där :D )
så det får räcka med bilder på mig och älsklingen för denna gången men det kommer fler kan jag lova :D ♥

Så!

Nu har det hänt lite saker här med mig och Alladin :)

20/6-2010
Tävling på hylte !
Alladin var super bra på framridningen, kändes verkligen framåt och tog mina hjälper mycket bra. Han var bättre än bästa i den första klassen (som var LB:0) skit fin verkligen gjorde allt som jag bad han att göra och lite till !!! Så då slutade vi på en delad första plats på hela 71,563% Första gången vi fick över 70 tillsammans. Så efter en stund var det prisutdelning och jag kände hur stolt Alladin var när han fick en rosett fast satt i tränset.
Efter kanske 1,5 timma var det dags för nästa klass (LB:1), eftersom att han redan hade gått en klass så var han ganska uppvärmd så jag travade och galopperade lite bara. Inne på banan gick det hur bra som helst och Alladin var hur duktig som helst :D Vi slutade på en tredje plats i denna klassen med 67, 586 %. Så detta var en väldigt bra tävlings dag !! Två rosetter och en stolt häst kan det bli mycket bättre ;) ?

3/7-2010
Tävling på Susedalen!
DENNA DAGEN VAR DET SÅ JÄVLA VARMT !!! Men men framridningen gick bra, gjorde inte så där jättemycket lite lösgjorda övningar och så för att han skulle ha kvar den energin han hade inne på banan. Väl inne på banan kändes han fräch i huvudet och i kroppen så jag var riktigt nöjd när jag kom ut från banan men när jag såg poängen så blev jag på sämre humör!!! Jag red en LB:1 och fick bara 63,45%, men i och för sig så låg denna domaren ganska lågt men jag var inte glad i alla fall !! Men med dessa usla poäng så fick jag i allafall en 5 placering så jag kom i alla fall hem med en rosett :D Men i alla fall Alladin var super duktig trots att det var så jävla varmt !!'

Älskar min lilla knaaaasss ponny ♥

Bilden är från tävlingen i Hylte :D

RSS 2.0